ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος γίνεται γι' αυτό που ονομάζουμε προώθηση ιστοσελίδων.

Παρόλα αυτά ο όρος μοιάζει να είναι λίγο παρεξηγημένος, και αυτό γιατί οι περισσότεροι έχουν συνδέσει αυτό που λέμε προώθηση ιστοσελίδων με το SEO (Search Engine Optimization). ΝΑΙ, το SEO αποτελεί μία τεχνική προώθησης των ιστοσελίδων, μάλιστα θα λέγαμε ότι αποτελεί από μόνο του μία ολόκληρη κατηγορία (στην ιστοσελίδα μας αποτελεί ξεχωριστή ενότητα), δεν είναι όμως μόνο το SEO η προώθηση των ιστοσελίδων.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι για μας η προώθηση της ίδιας σας της επιχείρησης και των προϊόντων σας στον ηλεκτρονικό κόσμο. Η προώθηση σας λοιπόν στον ηλεκτρονικό κόσμο μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και ποικίλει για κάθε πελάτη και για κάθε επιχείρηση.

Εμπεριέχει πολλά στοιχεία του marketing και προϋποθέτει γνώσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τι προϊόντα και υπηρεσίες πουλάτε; σε ποιους απευθύνονται αυτά τα προϊόντα; ποιος είναι ο ανταγωνισμός; τι σας κοστίζει η παραδοσιακή διαφήμιση που ήδη κάνετε; και πολλές άλλες τέτοιες ερωτήσεις που όταν απαντηθούν και επεξεργαστούν μπορούν να προσφέρουν λύσεις οικονομικές και αποδοτικές έτσι ώστε και η προώθηση της ιστοσελίδας σας να γίνεται και να λαμβάνετε το μέγιστο όφελος από την παρουσία σας στο Internet.

Σας παραθέτουμε υπηρεσίες που συμβάλουν στην προώθηση της ιστοσελίδας σας και μπορούμε να σας προσφέρουμε

Email Marketing

Το e-mail marketing είναι ένας εύκολος τρόπος να μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας, να προωθήσετε τα προϊόντα σας καθώς επίσης να αναπτύξετε την πελατειακή βάση σας.

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε τα Newsletters της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας σχεδιαστική φιλοσοφία που δεν επηρεάζεται από τους διάφορους e-mail clients. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι το e-mail θα εμφανιστεί στον παραλήπτη όπως ακριβώς το έχουμε δημιουργήσει χωρίς να θεωρηθεί spam. Μπορούμε να σχεδιάσουμε από κοινού στοχευμένες ηλεκτρονικές καμπάνιες (e-mail campaigns) για την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

Google Adwords

Στοχευμένη, φτηνή και αποδοτική διαφήμιση που υλοποιείται μέσα από τις σελίδες των αποτελεσμάτων στη μηχανή αναζήτησης της Google καθώς επίσης και μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων της Google (Google AdSenses).

Χρεώνεστε μόνο για τους χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) και θα επισκεφτούν το web site σας. Για όσους δουν τη διαφήμιση σας, όσες φορές και αν τη δουν, δεν πληρώνετε τίποτα!

Web Advertising

Χρησιμοποιείται περισσότερο στην ενίσχυση του brand name της εταιρίας σας και λιγότερο για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και υλοποιείται μέσω web banners. Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε όμορφα και καλαίσθητα flash banners και να τα δημοσιεύσουμε σε άλλα web sites (κλαδικά sites, portals) επιλέγοντας αυτά που θα πληρούν τα κριτήρια των στόχων που έχουμε θέσει από κοινού.

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικτυακής προώθησης των επιχειρήσεων. Τις λειτουργίες και τα οφέλη του facebook του twitter και των blogs, μεγάλες εταιρίες τα έχουν ήδη εντάξει στον online marketing σχεδιασμό τους. Γιατί όχι και εσείς;

Το αποτέλεσμα που έχει η δραστηριοποίηση στα Social Media είναι αποδεδειγμένο και κερδοφόρο από όλες τις απόψεις. Η διαπροσωπική σχέση της επιχείρησης με τους πελάτες και η φιλική εικόνα που αποπνέει αυτή, είναι μόνο δύο από τα βασικά πλεονεκτήματα που έχει. Αν προσθέσουμε την αμεσότητα, την ταχύτητα, το χαμηλό κόστος και την εξαιρετική στόχευση μόνο στο κοινό που μας ενδιαφέρει, σχηματίζουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το όφελος που μπορεί να έχει η επιχείρηση από τα Social Media.