ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας. 

H Beeweb θέλει να πετύχει την εκπροσώπησή σας στο διαδίκτυο, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να αντιληφθεί το ύφος και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας.

Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας, μία πρόχειρη-φθηνή κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργεί κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας, αποτρέπει υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας, προκαλώντας καθημερινή ζημιά χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αντίθετα, μια σύγχρονη και προσεγμένη κατασκευή ιστοσελίδας, είναι μια επένδυση με διάρκεια, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Δώστε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη σημασία που πραγματικά της αξίζει.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε συνθέτουν γνώση και εμπειρία ανθρώπων με πάθος και μεράκι γιά αυτό που κάνουν. Πρωτότυπες εικαστικές δημιουργίες, κώδικας λιτός και φιλικός στις μηχανές αναζήτησης, λειτουργικό περιβάλλον και εύκολη πλοήγηση για τους χρήστες, ταχύτητα και ασφάλεια. Είναι όλα τα απαραίτητα στοιχεία που συνθέτουν μια επιτυχημένη ιστοσελίδα και είναι όλα αυτά τα στοιχεία που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Παραμένουμε δίπλα σας και μετά την παράδοση της ιστοσελίδας παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και πλήθος άλλων συνοδευτικών υπηρεσιών (e-mail marketing, social media marketing, διαφημίσεις Google, κ.α.) ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστείτε τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας.

ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Είναι κατάλληλες για απλές παρουσιάσεις εταιρειών και υπηρεσιών. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι συνήθως καθορισμένες χωρίς την ανάγκη συχνής αλλαγής του περιεχομένου. Το κόστος κατασκευής και συντήρησής τους είναι μικρό και προσφέρονται για μη απαιτητικές εφαρμογές.

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Είναι κατάλληλες για πιο απαιτητικές επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεση ενημέρωση του περιεχομένου των ιστοσελίδων χωρίς τη δική μας παρέμβαση. Οι δυναμικές ιστοσελίδες ανανεώνονται εύκολα και γρήγορα από εσάς χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες ενός CMS (Content Management System). Το κόστος είναι αυξημένο σε σχέση με τις στατικές ιστοσελίδες, προσφέροντας όμως ταυτόχρονα περισσότερες δυνατότητες ανάπτυξης.

FLASH SITES

Στηρίζονται σε εντυπωσιακά γραφικά και animation και είναι κατάλληλες για εταιρίες και επιχειρήσεις με μικρό όγκο πληροφορίας που τους ενδιαφέρει περισσότερο η εντυπωσιακή παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών παρά οι αναλυτικές πληροφορίες. Το κόστος τους ποικίλει ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας και πρωτοτυπίας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Τα e-shops αποτελούν από μόνα τους μια ολόκληρη κατηγορία. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί επένδυση για την επιχείρηση και όχι ένα επιπλέον έξοδο και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει σκοπό να πουλάει και αυτό είναι μία σύνθετη λειτουργία όταν έχεις να κάνεις με πελάτες που έχουν μάθει να ψάχνουν, να συγκρίνουν, να απορρίπτουν με ευκολία και να εμπιστεύονται με δυσκολία. Σκοπός μας να τους κερδίσουμε. Οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση και λειτουργικότητα του e-shop κάνουν τη διαφορά. Ένα πετυχημένο e-shop είναι πλούσιο σε περιεχόμενο, γρήγορο, ασφαλές, χρησιμοποιεί όλες τις τελευταίες καινοτομίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως ολοκλήρωση πληρωμής σε μία σελίδα, και φιλικό προς το χρήστη επιτρέποντας ακόμη και σε αρχάριους χρήστες να το χρησιμοποιούν και να αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ PORTAL

Αναμφισβήτητα οι διαδικτυακές πύλες (web portals) είναι τα πιο μεγάλα και σύνθετα έργα κατασκευής ιστοσελίδων. Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα portal επιτυχημένο

  • Η όμορφη παρουσίαση του περιεχομένου
  • Η εικαστική λιτότητα
  • Οι multimedia λειτουργίες
  • Οι εναλλακτικές επιλογές πλοήγησης για τους χρήστες
  • Οι δυνατότητες εύκολης αναζήτησης της πληροφορίας
  • Η ταχύτητα και η απρόσκοπτη υποστήριξη χιλιάδων χρηστών
  • Τα πολλαπλά επίπεδα πρόσβασης
  • Η εύκολη διαχείριση
  • Η αξιοποίηση δυνατοτήτων social media
  • H προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Όλα αυτά και πολλά ακόμη για να κερδίσετε αφοσιωμένους επισκέπτες σε καθημερινή βάση και πολλούς ευχαριστημένους διαφημιζόμενους στο portal σας.