Το νέο News Portal για το νομό Ημαθίας είναι εδώ. Με σύγχρονο design και άμεση ενημέρωση θα αλλάξει τον τρόπο που οι Ημαθιώτες ενημερώνονται για τα δρώμενα του νομού μας. Το site είναι responsive που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να δουν το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή ανάγνωσης είτε αυτή είναι υπολογιστής, είτε tablet, είτε smartphone.

Read More

Η συνεργασία τεσσάρων (4) δήμων (Βέροια, Δίον, Νάουσσα, Πέλλα) παίρνει σάρκα και οστά με την βοήθεια της Beeweb. Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη σχολή Αριστο-τέλη, στις 25 Μαϊου παρουσιάστηκε το αποτέλεσμα συνεργασίας 4 δήμων για να αναδείξουν την περιοχή με επίκεντρο τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονία.

Read More

Η ευκαιρία μας δόθηκε και βέβαια εμείς δεν την αφήσαμε να πάει ανεκμετάλλευτη. Αναζητούσαμε από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της Beeweb την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε ένα project που να ξεφεύγει από τα καθημερινά δεδομένα ώστε να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε δύσκολες εργασίες και επίσης έχουμε την ικανότητα να φέρουμε σε πέρας υψηλού επιπέδου web sites.

Read More

Το Site supercourse-eshop.gr στον αέρα. Η σελίδα κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα τελευταία σύγχρονα πρότυπα και αποτελεί ένα σύγχρονο e-shop.

 

 

 

Read More