Αυγ 02, 2015

Η καινούρια σελίδα του Κέντρου δια βίου μάθησης Δικτύωση είναι στον αέρα. Νέο ανανεωμένο και σύγχρονο περιβάλλον βασισμένο στις τελευταίες σύγχρονες web τεχνολογίες. 

 

Περισσοτερα
Ιαν 05, 2015

Το νέο Site για την εταιρία Wood Energy είναι στον αέρα. Η σελίδα κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα τελευταία σύγχρονα πρότυπα και περιλαμβάνει photo gallery, νέα, καθώς και φόρμα για Online Κοστολόγηση του σπιτιού σας. 

Περισσοτερα
Νοε 06, 2014

Το Site supercourse-eshop.gr στον αέρα. Η σελίδα κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα τελευταία σύγχρονα πρότυπα και αποτελεί ένα σύγχρονο e-shop.

 

 

 

Περισσοτερα
Μαϊ 23, 2013

Η ευκαιρία μας δόθηκε και βέβαια εμείς δεν την αφήσαμε να πάει ανεκμετάλλευτη. Αναζητούσαμε από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της Beeweb την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε ένα project που να ξεφεύγει από τα καθημερινά δεδομένα ώστε να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε δύσκολες εργασίες και επίσης έχουμε την ικανότητα να φέρουμε σε πέρας υψηλού επιπέδου web sites.

Περισσοτερα
Μαϊ 22, 2013

Η συνεργασία τεσσάρων (4) δήμων (Βέροια, Δίον, Νάουσσα, Πέλλα) παίρνει σάρκα και οστά με την βοήθεια της Beeweb. Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη σχολή Αριστο-τέλη, στις 25 Μαϊου παρουσιάστηκε το αποτέλεσμα συνεργασίας 4 δήμων για να αναδείξουν την περιοχή με επίκεντρο τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονία.

Περισσοτερα